Harry Glotzbach

Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige verhalen die ogenschijnlijk uit het dagelijkse leven zijn gegrepen. Hij gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. 

Harry won ooit het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy en speelt al heel wat jaren de zalen plat. Het grote publiek kent hem natuurlijk als mislukte volkszanger Barry uit de Holland Casino commercials waar hij ook de teksten voor schreef: ‘Beetje rijmelarij van het nivo likmevessie!’. Ook was hij o.a. te zien in TV-programma’s als: M/V met Linda de Mol en Beau van Erven Dorens (RTL), Man Bijt Hond (NCRV), Raymann is Laat (NPS), de Comedy Factory (NPS), Sterretje Gezocht (BNN). Daarnaast is hij vaste comedian bij het Comedy Cafe in Amsterdam waar hij meerdere malen per maand te zien is en tevens is hij MC bij de maandelijkse Courthouse Comedy Club in Het Tuchthuis in Eindhoven.

 

Wat zeggen anderen over Harry

Alexander Nijeboer (De Volkskrant)
“De talentvolle Harry Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen. De overmacht van Glotzbach was overtuigend.”

Jury Leids Cabaret Festival
“Harry is muzikaal en heeft een warme stem.”

“Harry is de allerbeste en met afstand het grootste talent van Nederland!”
aldus zijn moeder.