Superfly Partyband

Een muzikaal feest der herkenning met hits van deze tijd én dansbare klassiekers. Een wervelende show met prachtige outfits, voor 2500 personeelsleden óf 75 uitzinnige bruiloftsgasten. Superfly Partyband, en het is feest!

Superfly Partyband bestaat uit professionele muzikanten en talenten in opleiding afkomstig van o.a. de conservatoria van Den Haag en Rotterdam. Stilstaan wordt onmogelijk als alle herkenbare hits met een 100% feestgehalte voorbijkomen. Kent u Aretha Franklin's 'Respect' of 'Don't stop me now' van Queen? Bent u fan van Beyoncé of gaat u los op de hits van 'The king of pop' Michael Jackson? Ze passeren allemaal de revue. Geen podium is te groot of te klein. De spetterende outfits, uitbundige show en strakke band worden veelal geroemd door de opdrachtgevers.

De Superfly Partyband: 8 muzikanten en drie zangeressen ondersteund door een stomende ritmesectie: The Party Toppers! Bij de XL-versie schuiven twee blazers aan, wat een zinderend muzikaal spektakel van soul en dance classics oplevert: The Soul Explosion! Daarnaast maken de drie top zangeressen ook furore in het land als The Superfly Sista's; een sprankelende zangact op elke gewenste locatie! 

En speciaal voor de kerst – en eindejaarsperiode, de 'Santa Special'. Mogelijkheden genoeg dus voor uw feest van 100 tot 1000 man!

Genre: coverband
Duur: 30 min. tot feestavondvullend

www.superfly-partyband.nl

Promo Superfly Partyband