Stand-up comedy op 12 mei in Vorden

Fasten your seatbelts, want Arie Koomen, Victor Luis van Es en Pepijn Schoneveld komen naar Theater Onder de Molen voor een ouderwets avondje lachen met elkaar.

Op vrijdag 12 mei staat Theater Onder de Molen te Bodegraven in het teken van stand-up comedy. Met een arsenaal aan oneliners op zak, die zo uit het dagelijks leven gegrepen zijn, is ook deze stand-up comedyshow weer uniek, spannend, maar bovenal hilarisch.

Arie Koomen, stand-up comedian en vanaf 2004 één van de Lama's in het televisieprogramma De Lama's. Daarnaast was hij  onderdeel van het duo Arie & Silvester, waarbij zij zich vooral richtte op improvisatie. Vanaf 2007 was hij te zien in Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van de Engelse popquiz Never Mind the Buzzcocks.

Victor Luis van Es oogt erg rustig en nonchalant met een aangename dosis zelfverzekerdheid, maar in zijn hoofd is hij veel onrustiger. Dit blijkt uit grappige observaties en anekdotes en met zijn persoonlijkheid neemt hij je mee in zijn verhaal. In 2011 deed hij mee aan het Leids Cabaret Festival waar hij destijds eindigde in de halve finale, maar alle lof kreeg van Jochem Myjer.

Pepijn Schoneveld is acteur en cabaretier. In 2013 ging zijn eerste avondvullende cabaretshow Meneer Jongetje in première. In seizoen 2015/2016 en 2016/2017 tourt Pepijn met zijn tweede cabaretshow Morgen klaart het op. Voor het Nederlands Filmfestival maakte Pepijn in 2014 en 2015 de internetserie Praten met Pepijn waar hij bekende Nederlanders op humoristische wijze interviewde.

Vrijdag 12 mei | Aanvang: 20.00 uur | Entree € 15,00 | Meer info: www.theateronderdemolen.nl | 
Klik hier om direct kaarten te bestellen 

Theater Onder de Molen | Lindeseweg 29 | 7251 NJ Vorden (Linde) |
email: Kaarten@TheaterOnderdeMolen.nl