Alles is wel

Bent u wel eens verdomd ongelukkig? Of kent u iemand die zich wel eens van een gebouw heeft willen gooien?

‘Hun zijn muzikaal, fotogeniek en zelfbenoemd weergaloos charmant’

Genre: muzikaal cabaret
Duur: 80 minuten (zonder pauze)
Voorstelling: gehele seizoen + (zomer)festivals

Sabine wel; Charlotte namelijk. Sabine is overigens best gelukkig, maar leidt een ongelooflijk saai leven (aldus Charlotte). Nou, depressief ben je nooit alleen hoor, daar zorgt Char wel voor (aldus Sabine). Hun hebben zich noodgedwongen gespecialiseerd in de krankzinnige wereld van depressies en pillen, omdat Hun wereldfaam nou eenmaal al jaren gesaboteerd wordt door psychische somberheid. Tijd om Char haar ziekte eens lekker uit te buiten en met waargebeurde verhalen het theater in te gaan.

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun, beiden afgestudeerd aan het Conservatorium. Gewapend met piano’s, gitaren, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling ‘Alles is Wel’. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden.

HUN: Nieuwe trailer

 

Fragmenten uit vorige voorstelling

 

Fragmenten uit vorige voorstelling

Oeloek "Een veelbelovend duo dat het theater vanuit een brutale hoek benadert: een frisse, eigenwijze kleur binnen het palet van de kleinkunst."

Roel Funcken, directeur Delft Fringe Festival "Met Hun weet je zeker dat je een eigenzinnige show met lef voor je kiezen krijgt. Ik ben erbij!"

Daan Speelman "Gaat Hun zien want Hun heeft er zin in. Pikant, prikkelend en zeer talentvol!" 

Hun
Sabine Krol & Charlotte de Vries: spel, muziek & tekst
David Meijer: eindregie
Sietse Remmers: dramaturgie
www.hunspeelt.nl