Alles is wel

Een masterclass zullen Hun het niet noemen, maar Hun duwen u wel wat levenswijsheden door de strot (uiterst lichtzinnig, uiteraard). Niet dat u het nodig heeft, want u bent natuurlijk ontzettend goed gelukt. Alles is wel. Toch?

Alles is wel: Muzikaal cabaret door twee zelfbenoemde, weergaloos charmante meiden

Genre: muzikaal cabaret
Duur: 80 minuten (zonder pauze)
Voorstelling: september 2018 t/m mei 2019

Hun verschijning op het toneel is charmant, brutaal en buitengewoon onbescheiden. Laat u verleiden door hun lyrische melodieën en hun ontwapende directheid. Spelend met verwachtingen en u, winden zij u met gemak om hun vinger. Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun, beide in 2013 afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem (Muziektheater). Ze schrijven Nederlandstalige theaterliedjes begeleid door piano, elektronische shit of iets anders.

Het programma bestaat uit vocale hoogstandjes, niets verhullende dialogen en hier en daar een onverhoopte danspas. Na meerdere succesvolle festivals, intieme, maar bomvolle huiskamers en een onophoudelijke stroom aan Fahunaten*, zijn Hun nu echt klaar voor een avondvullende theatertournee door Nederland.

*Fahunaat: Een fanatiek fan van Hun. Duh.

Oeloek "Een veelbelovend duo dat het theater vanuit een brutale hoek benadert: een frisse, eigenwijze kleur binnen het palet van de kleinkunst."

Roel Funcken, directeur Delft Fringe Festival "Met Hun weet je zeker dat je een eigenzinnige show met lef voor je kiezen krijgt. Ik ben erbij!"

Daan Speelman "Gaat Hun zien want Hun heeft er zin in. Pikant, prikkelend en zeer talentvol!"