Alles is wel

Een masterclass zullen Hun het niet noemen, maar Hun duwen u wel wat levenswijsheden door de strot (uiterst lichtzinnig, uiteraard). Niet dat u het nodig heeft, want u bent natuurlijk ontzettend goed gelukt. Alles is wel. Toch?

Alles is wel: Muzikaal cabaret door twee zelfbenoemde, weergaloos charmante meiden

Genre: muzikaal cabaret
Duur: 80 minuten (zonder pauze)
Voorstelling: september 2018 t/m mei 2019

"Herinnert u zich die waanzinnige flyer nog? Hier een quote rechtstreeks van de achterzijde als geheugensteuntje (mocht u te veel afgeleid zijn geweest door de twee godinnen op de voorzijde): "ALLES IS WEL. [...] Kosten noch glitters zullen worden gespaard, zodat u niet eens zult merken dat een van ons depressief is."

Geloof ons, die glitters zijn binnen en we hebben nergens op bespaard. Ook op de gezondheid van Char niet. De belofte dat u niets van haar depressie zult merken kunnen we dan ook helaas op dit moment niet waarmaken. Een jaar lang hebben we doorgewerkt onder het motto 'The show must go on', maar daar geloven we niet meer in. De enige manier om nu te helen is rust nemen. Omdat we u en onszelf onze charmes niet volledig willen ontnemen zullen we een aantal dubbeloptredens laten staan, waar we wat vertrouwd materiaal zullen spelen, af en toe afgewisseld met nieuw try-out materiaal. De nieuwe voorstelling blijft zeker onder constructie, maar de avondvullende optredens tot en met december 2018 zullen worden omgeboekt of gecanceld. De tour vanaf januari 2019 blijft voorlopig staan zoals hij is. We hopen op uw begrip en uiteraard ook dat we zo snel mogelijk weer met oprecht plezier in vol gezond ornaat voor u kunnen verschijnen. 

Hoe godvergeten kut de situatie ook is, laten we eerlijk zijn: Het feit dat het hoofdthema van de voorstelling nou juist de reden is dat we niet kunnen spelen is best heel grappig. 

Dikke kus en love you longtime. 
HUN." 

 

 

Gefeliciteerd! U leeft nog en dat willen we graag met u vieren, dat heeft u wel verdiend. Een avond geheel in teken van u en uw wereldprestatie – vol van awards, odes en serotonine! We nodigen u uit om lekker onderuit te gaan zitten, te genieten en te ontspannen. Trekken wij voor u iets moois aan, zetten er een lampje op en trekken onze gouden keeltjes open. Kosten noch glitters zullen worden gespaard, zodat u niet eens zult merken dat één van ons depressief is. Ergo een avond vol vermaak! Gepresenteerd door uw waanzinnige gastvrouwen: P en Char.

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun. Beide afgestudeerd aan het Conservatorium, begonnen zij in 2014 als duo zelf materiaal te schrijven en te ontwikkelen. Gewapend met piano’s, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling ‘Alles is Wel’. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden.

Na meerdere succesvolle festivals, intieme, maar bomvolle huiskamers en een onophoudelijke stroom aan Fahunaten*, zijn Hun nu echt klaar voor een avondvullende theatertournee door Nederland.

*Fahunaat: Een fanatiek fan van Hun. Duh.

Oeloek "Een veelbelovend duo dat het theater vanuit een brutale hoek benadert: een frisse, eigenwijze kleur binnen het palet van de kleinkunst."

Roel Funcken, directeur Delft Fringe Festival "Met Hun weet je zeker dat je een eigenzinnige show met lef voor je kiezen krijgt. Ik ben erbij!"

Daan Speelman "Gaat Hun zien want Hun heeft er zin in. Pikant, prikkelend en zeer talentvol!"