F*KE IT

Drie showgirls lijken alles perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi, succesvol en de wereld ligt aan hun voeten. Maar wat schuilt er nou werkelijk achter die stralende gezichten?

'Confronterend, ongegeneerd, de schaamte vorbij' - Theaterkrant****

Genre: fysiek cabaret
Duur: 2x45 minuten
Voorstelling: theaterseizoen 2019/2020/ en 2020/2021 + (zomer)festivals

Als er kleine barsten lijken te ontstaan proberen De Gestampte Meisjes dit uit alle macht te verbergen. ‘De show must go on’. Want het publiek komt toch voor een Magic Show? Ze willen voor één avond ontsnappen aan de realiteit en zitten toch niet te wachten op kwetsbaarheid of persoonlijke verhalen? Dus fake it, ‘till you make it! Maar wat doe je als de realiteit je begint in te halen, je een fout maakt of als je een truc spannend vindt om te doen en eigenlijk niet meer durft. Heb je dan gefaald?

‘F*KE IT’ is de nieuwe avondvullende show van De Gestampte Meisjes. Vol magie, illusies en humor. Je zult dingen zien die niet bestaan en er bestaan dingen die je niet zult zien. Want zoals de grote Houdini ooit zei …

De Gestampte Meisjes
Ymke van Hoof, Thenera van der Pluijm en Esmée van Liere: spel & tekst
Kim van der Zijde: kostuum & decor
Tom Luuring: muziek
Kasper Scholten: regie & tekst
www.degestamptemeisjes.nl

TRAILER


Theaterkrant "De Gestampte Meisjes maken op zeer geestige wijze gehakt van het ideaal-beeld dat media neerzetten van jonge vrouwen en hun gedrag ten aanzien van mannen."

Theaterkrant "De Gestampte Meisjes maken snelle, komische voorstellingen, vaak heel persoonlijk en de schaamte voorbij. Confronterend en ongegeneerd."

Op weg naar Paaspop, BALLEN 2.0

De Gestampte Meisjes FAKE IT foto door Salih Kilic 0064

De Gestampte Meisjes FAKE IT foto Salih Kilic 0026

Foto's: Salih Kilic