Stand-up comedy show

Impresariaat WILLEM verzorgt tal van Stand-up Comedy Shows in het gehele land. In comedyclubs en theaters maar ook voor bedrijven of op scholen. De duur van de Stand-up Comedy Show wordt uiteraard in overleg met u bepaald.

Een microfoon, een groot arsenaal aan goede grappen en verhalen vol hilarische wendingen. Dat is stand-up comedy op zijn best! Keihard en niets ontziend, maar ook licht en aangrijpend. De cabaretiers van WILLEM zijn in topvorm!

Genre: Stand-up Comedy
Duur: van 30 minuten tot avondvullend
Voorstelling: speeldata op verzoek 

LINE UP

Impresariaat WILLEM is bijzonder trots op de line-up van zijn Stand-up Comedy Shows. O.a. Pieter Jouke, Bas Birker, Victor Luis van Es (Comedy Café), Bob MacLaren (NZ, Comedy Café), Ruud Smulders, Nigel Williams (Eng), Wouter Monden, Adam Fields (Eng), Martijn Oosterhuis, Harry Glotzbach
(Comedy Café), Jochen Otten, Roel C. Verburg, William Sutton (Eng), Jeroen Pater, Jovanka Steele (USA), Greg Shapiro (USA), Al Lubel (USA), Pepijn Schoneveld en Wilko Terwijn (RTL 4) spelen met regelmaat voor WILLEM.

OP MAAT

Het is ook mogelijk om een Stand-up Comedy Show ‘op maat’ te maken. Een feest of een speciaal evenement; de comedians van WILLEM maken er een onvergetelijke gebeurtenis van.

THE ENGLISH ALL-STAR COMEDY NIGHT

Impresariaat WILLEM verzorgt ook volledig Engelstalige comedyshows voor theaters, (internationale) bedrijven, expats, instellingen, universiteiten en scholen (met tweetalig onderwijs). Door de unieke samenwerking met MooiMooi-Producties is WILLEM in staat om ook topcomedians uit Engeland naar Nederland te halen waaronder Scott Capurro, Steve Day, Hari Kondabolu en Shazia Mirza. Comedykenners over de hele wereld zijn het er over eens: de rijkste en meest diverse comedyscene van de wereld vind je in Groot-Brittanië. De comedians zijn origineel, hilarisch en dus helemaal klaar om Nederland te trakteren op een avondje rasechte comedy van over het Kanaal! Ook de op het vaste land wonende Adam Fields (Eng), Bob MacLaren (NZ), Greg Shapiro (USA), Carly Baker (USA), Nigel Williams (Eng) en Michael Jäger (DLD) spelen voor impresariaat WILLEM.