Adam Fields

De Londenaar in Amsterdam. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als gerespecteerd, permanent bewoner. Hij observeert ons Nederlanders. Verbaast zich, verrast zich en verkneukelt zich. Hij houdt mensen een spiegel voor en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Want ondanks dat Adam al jaren hier woont, en de Nederlandse taal vloeiend spreekt, is hij toch een echte Engelsman gebleven. 

Adam Fields is de ideale gastheer om een avond in full swing te krijgen. Visueel sterk met politiek geladen statements tot aan volkomen flauwekulverhalen. Een entertainer pur sang en een publiekslieveling. Het is dan ook niet gek dat Adam tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit behoort. Hij is een vaste speler van de Comedy Explosion shows in heel Nederland en is vaste MC en headliner in het Comedy Café Amsterdam. 

Landen-duizendpoot

Adam heeft opgetreden in Groot-Brittanië, Frankrijk, Monaco, België, Zwitserland, Malta, Italië, Duitsland, Estland, Finland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Singapore, Spanje, Rusland, Maleisië, Brunei, Indonesië, Zuid-Afrika, Turkije, Curacao en natuurlijk Nederland.

In Nederland koos hij in 2009 voor een echte uitdaging. Als eerste Brit nam hij - in het Nederlands - deel aan Cameretten, het grootste cabaret festival van Nederland. Hij haalde de finale net niet, hoewel de jury wel heel hard moest nadenken.

In Schotland had Adam in 2010 groot succes op het prestigieuze Edinburgh Fringe Festival met zijn show 'n-EURO-sis'.

In Nederland en België is Adam als begeleider en docent van de Culture Comedy Award zeer betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuw comedy talent.

Televisie

Adam is te zien geweest in Comedy Explosion (Veronica), Joods Comedy Café (Ned 3/Humor TV), Hard Gelach* (SBS6), Witz (Ned 3/Humor TV), Villa Vanthilt (België 1), Live in Enschede (Veronica), Comedy Casino (Canvas / DVD) en bij Raymann.

Daarnaast verschijnt Adam in veel reclamespotjes (o.a. als Tony Blair), waarvan sommigen wereldwijde bekendheid genereren. Zo zagen bijvoorbeeld ook de Australische televisiekijkers Adam reclame maken voor TomTom. 

Adam voor u 

Adam is een internationale comedian die zowel in het Nederlands als in het Engels speelt met divers materiaal. Adam Fields is bij uitstek de geschikte gastheer voor uw evenement. Of het nou gaat om dagvoorzitterschap, comedy op maat of dat hij gespreksleider is, Adam Fields can do it all.