Bob MacLaren

Bob MacLaren is geboren in Nieuw Zeeland, maar al geruime tijd woonachtig in Amsterdam. Met zijn abnormale en verrassende comedy heeft hij ieder plekje op de wereld veroverd. De combinatie van de eenzaamheid van kiwi’s en de waanzin van Amsterdam geeft hem een frisse onorthodoxe kijk op het leven. Hij vertelt zijn verhalen zonder reserves, met een mimiek die je het best kunt omschrijven als licht onsamenhangend.

Discovery Channel gaf hem zijn eigen TV programma 'Bobs World', gefilmd in acht verschillende landen waar Bob wars van alle reiswetten zich op geheel eigen wijze amuseerde. Ook maakte Bob voor de NTR de serie Grimassen. Deze TV-serie bracht portretten van comedians met een buitenlandse achtergrond. Al reizend en in een staat van constante verwarring maakt dat zijn comedy scherp en origineel. Tevens heeft Bob zijn eigen comedyclub in Amsterdam (IJdock 89) waar bijna elke avond stand-up comedy shows te zien zijn.

Daarnaast is Bob ook de juiste man voor een bedrijfsoptreden met een komische noot. Voor een stand-up comedyact 'op maat' kunt contact opnemen met WILLEM. Ook kan Bob een workshop haka-dans geven al dan niet aangevuld met de nodige stand-up comedy.

Haka-dansworkshop

De Maori haka-dansworkshop van Nieuw-Zeelander Bob Mac-Laren is een indrukwekkende activiteit die uw medewerkers niet snel zullen vergeten. De haka-dans bestaat uit een reeks van gebaren, vaak beginnend vanuit een door de knieën gebogen spreidstand. Met handen, borst en bovenbenen probeert men de goden aan te roepen. Dit gaat gepaard met krachtige kreten en veel mimiek. Haka is de naam van een groep ceremoniële dansen van de Maori's maar de spectaculaire dans is in Nederland vooral bekend geworden door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks (zie foto).

De workshop is zowel geschikt voor een klein gezelschap als een grote groep. Na een korte uitleg gaan de deelnemers zelf aan de slag en is er aan het einde een heuse 'battle'. De haka-dansworkshop is leuk als bijvoorbeeld kick-off van uw evenement en werkt altijd inspirerend, motiverend en creëert een geweldig groepsgevoel. Bovendien komt er ook de nodige humor bij kijken want Bob MacLaren is tevens stand-up comedian en gebruikt – op gepaste wijze – de nodige grappen in de workshop. The ultimate energizer voor een dagprogramma. Heel actief en heel veel fun!

haka

Haka-dansworkshop door Bob MacLaren