Horse goes Elvis

Normaliter staan de jongens van deze Delftse formatie Horse garant voor rock muziek van het stevige soort. Maar met grote regelmaat kruipt deze band echter ook in de huid van Elvis Presley. 

Nationale Nederlanden 46

Zanger Bob Reinders heeft zijn liefde voor de King uit zijn jeugd overgehouden en is er, na een bezoek aan Memphis, in geslaagd het Elvis- virus op zijn bandleden over te brengen. Het begon met een imitatie van The King tijdens het Delftse muziek project Let's Stick Together. Inmiddels speelt Horse in het hele land de zalen plat. Hoogtepunt was een optreden op Lowlands!

Horse goes Elvis speelt de nummers met 'slechts' bas, drums, gitaar en zang. Deze 'uitgeklede' versies voeren je terug naar de oorsprong van de blues en rock'n roll in Memphis. Horse verzorgt energieke optredens en keert zich zo nodig binnenste buiten…..Dat wordt (zoals we gewend zijn van ze) zweten dus in dat Elvis pak!

Horse goes Elvis is een mix van bekende en minder bekende prachtige songs van de King maar één ding is zeker: 'Elvis is alive'.

Horse goes Elvis

Zang | Bob Reinders
Backing Vocals | Sandra van Adrichem en Chantal Bader
Drums | Ronald van Drunen 
Bass | Gerrit Brands
Gitaar | Jaap Deelstra

Genre: Elvis Presley
Duur: 30 min. tot 60 min

Nationale Nederlanden 650

 

Horse goes Elvis