Pubquiz in het theater

Het zal u niet ontgaan zijn: de pubquiz is hot in Nederland! Niet alleen op televisie maar ook de Pubquizzen die worden gehost door De Pubquizmaster zijn een daverend succes. De Pubquiz is een hilarisch evenement waarbij de vragen u om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via James Bond tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen!

Een extra bron van inkomsten voor het theater, of een geweldige toevoeging aan een bedrijfsfeest of congres dat in uw theater georganiseerd wordt

Genre: pubquiz
Duur: 2,5 uur
Voorstelling: gehele jaar

Sinds 2012 brengt WILLEM de Pubquiz in theaters, zonder uitzondering zijn de quizzen uitverkocht. Een uitstekende manier om extra omzet te genereren in uw theater, én ‘nieuwe’ mensen te trekken die via deze weg kennis maken met het theater. In vrijwel alle gevallen wordt de quiz gespeeld in de foyer, afhankelijk van de beschikbare ruimte al dan niet tijdens een voorstelling in de theaterzaal.

IMG 2161

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van 4 à 6 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, nieuws, muziek, films, etc. Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetje’ uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. Niemand staat ‘voor gek’: je speelt in een team, en altijd weet er wel iemand van het team het antwoord op een bepaalde vraag. Goed voor ieders ego, én op een leuke manier een boost voor het teamgevoel!

Na de laatste quizvragen vindt meteen de prijsuitreiking plaats, waarbij de winnaars worden gehuldigd met een trofee en een medaille. Een happening op zich.

pubquiz chris jacques

Pubquizmaster Chris & Jacques

De Pubquizmaster verzorgt sinds 2006 quizzen in theaters, op bedrijfsfeesten, teambuildings, congressen, etc. Altijd met professionele quizmasters, inclusief alle benodigdheden, en altijd maatwerk.

DSCN0162