Stand-up comedy show

Een microfoon, een groot arsenaal aan goede grappen en verhalen vol hilarische wendingen. Dat is stand-up comedy op zijn best! Keihard en niets ontziend, maar ook licht en aangrijpend. De cabaretiers van WILLEM zijn in topvorm!

Genre: Stand-up Comedy
Duur: 30 tot 90 minuten
Voorstelling: speeldata op verzoek 

Line up

Impresariaat WILLEM is bijzonder trots op de line-up van zijn Stand-up Comedy Shows. O.a. Pieter Jouke, Bas Birker, Victor Luis van Es (Comedy Café), Bob MacLaren (NZ, Comedy Café), Ruud Smulders, Kim Schuddeboom, Wouter Monden, Adam Fields (Eng), Martijn Oosterhuis, Harry Glotzbach (Comedy Café), Jochen Otten, Roel C. Verburg, William Sutton (Eng), Silvester, Jeroen Pater, Jovanka Steele (USA) en Wilko Terwijn (RTL 4) spelen met regelmaat voor WILLEM.

Het Impresariaat verzorgt tal van Stand-up Comedy Shows in het gehele land. In café's, comedyclubs maar ook voor bedrijven (zelfs met maatwerk comedy) of op scholen. De duur van de Stand-up Comedy Show wordt uiteraard in overleg met u bepaald. Van 30 minuten tot avondvullend. De show worden altijd aan elkaar gepraat door een heuse master of ceremony (m.c.). 

Adam Fields shout door Ruud Balk Jochen Otten foto door Bowie Verschuuren Martijn Oosterhuis Foto Joep van Moll 2

Adam Fields                                Jochen Otten                    Martijn Oosterhuis

Op maat

Het is ook mogelijk om een Stand-up Comedy Show ‘op maat’ te maken. Een feest of een speciaal evenement; de comedians van WILLEM maken er een onvergetelijke gebeurtenis van.

The English all-star comedy night

Impresariaat WILLEM verzorgt ook volledig Engelstalige comedyshows voor theaters, (internationale) bedrijven, instellingen, universiteiten en scholen (met tweetalig onderwijs). Door de unieke samenwerking met MooiMooi-Producties is WILLEM in staat om ook topcomedians uit Engeland naar Nederland te halen waaronder Scott Capurro, Steve Day, Hari Kondabolu en Shazia Mirza. Comedykenners over de hele wereld zijn het er over eens: de rijkste en meest diverse comedyscene van de wereld vind je in Groot-Brittannië. De comedians zijn origineel, hilarisch en dus helemaal klaar om Nederland te trakteren op een avondje rasechte comedy van over het Kanaal! Ook de op het vaste land wonende Adam Fields (Eng), Bob MacLaren (NZ), Jovanka Steele (USA), William Sutton (Eng), John Feally (Aus), Neil Robinson (Can), Neville Raven (Eng), Andy Valvur (USA) e.v.a. spelen voor impresariaat WILLEM.