Comedy maatwerk

Unieke humor

Een 'op-maat gemaakte' stand-up comedy act, vol humor en grappen over uw bedrijf.

Genre: cabaret / stand-up comedy (maatwerk)
Duur: vanaf 5 min. tot 45 min.

Wil u uw medewerkers bedanken voor hun inzet? Huur dan cabaretier/ comedian in. Een uniek kado; Een 'op-maatgemaakte' stand-up comedy act, vol humor en grappen over uw bedrijf. Kortom een onvergetelijke bijdrage die uw medewerkers niet snel zullen vergeten. Een zogenaamde 'maatwerk-prikkel' is mogelijk vanaf 5 tot 45 minuten bij u op locatie, in het plaatselijke theater of elders. Cabaretier Pieter Jouke verzorgde o.a. op de Dag van de Verpleging op een vijftal locaties van GGZ-Delfland een dergelijke act.

Geef uw secretaresses niet alleen een grote bos bloemen op secretaressedag maar verwen ze ook met een heuse comedy- act. U kunt ze geen beter 'bedankje' aanbieden.

Naast Jouke beschikt WILLEM over tal van andere comedians zoals Michiel Peereboom (gespecialiseerd in medisch- cabaret), Martijn Oosterhuis, Roel C. Verburg, Jeroen Kramer en vele anderen die uw evenement kunnen voorzien van een komische noot. WILLEM heeft ook een aantal Engelse comedians o.a. Adam Fields (Eng), William Sutton (Eng), Bob MacLaren (NZ) en Jovanka Steele (USA) in zijn stal dus ook een Engelstalige act is geen probleem.

Aanvullende info

  • Vanwege het zakelijke motief van de workshop is deze 100% aftrekbaar
  • Duur van de workshop: minimaal een uur en kan worden uitgebreid tot 1 of meerdere dagdelen
  • Ook andere kosten aan bijv. een personeelsfeest of een congres zijn door de belastingsdienst vrijgesteld. Neem hiervoor contact op met uw accountant.

Boeken?

Vult u ons zakelijke boekingsformulier voor meer informatie of om een boeking bij ons neer te leggen »