Dagvoorzitter

Heeft u een dagvoorzitter voor een congres nodig of een presentator die uw evenement aan elkaar praat? Impresariaat WILLEM heeft een aantal artiesten/cabaretiers die ruime ervaring hebben op dit gebied.

Genre: humor op maat
Duur: vanaf 15 min. tot avondvullend

Zo opende Pieter Jouke de Pensioendriedaagse, presenteerde Chris Silos het pop-programma op het grote podium tijdens het 5 mei-Bevrijdingsfestival in Rotterdam, was Bob MacLaren (NZ) verantwoordelijk voor de komische noot tijdens een quiz voor ruim 1500 expats en zorgde Michiel Peereboom als dagvoorzitter ervoor dat honderden specialisten een nuttig en aangenaam congres beleefden op Vlieland. “Laatstgenoemd heeft als basisarts overigens ruime ervaring als dagvoorzitter in de medische wereld en was daarnaast ook presentator van het populaire tv-programma 'Keuringsdienst van Waarde'.”

Jeroen Kramer heeft 11 jaar Klokhuis-ervaring plus 7 jaar studio-interviews en zij legden de basis voor een breed palet aan registers: journalistiek, educatief, zakelijk, luchtig, jeugd, volwassenen, enz. Ze komen uitstekend van pas in de dagvoorzitterschappen die hij verricht voor overheden, bedrijven en non-profit organisaties. Jeroen leidt debatten, doet interviews, vertelt verhalen, en praat het programma op een ontspannen manier aan elkaar. En zingt er desgewenst een – op maat gemaakt – lied bij.

WILLEM ook enkele buitenlandse dagvoorzitters (o.a. Bob Maclaren (NwZ), Jovanka Steele (USA), Adam Fields (Eng). WILLEM werkt alleen maar met professionals die uw congres op een perfecte wijze zullen begeleiden.

Fake-speech of bedrijfscolumn

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een humoristische prikkel toe te voegen aan uw congres. Een komishe column die door de comedian wordt voorgedragen als intermezzo of een bijzondere gastspreker die, al gaande zijn speech, toch niet helemaal degene is die men dacht.

Referenties

O.a. LOVAH congres (World Forum Den Haag), Ministerie van Financiën (Geldzaken), TU Delft, Haagse Hogeschool, HEMA, LA Red, Ter Gooi ziekenhuis, Nederlandse vereniging Revalidatie Artsen, AEA Travel Amsterdam, Nederlandse Spoorwegen, Ampelmann, DSM, Key Conference Support.

Boeken?

Vult u ons zakelijke boekingsformulier voor meer informatie of om een boeking bij ons neer te leggen »