Net even wat anders

Robert Jan Stips speelt en vertelt op verzoek!

Genre: muziektheater
Duur: vanaf 15 min. tot avondvullend

Het spoor dat Robert Jan Stips inmiddels door het Nederlandse muzieklandschap trekt is verder vrij ongekend. Een constante lijn van oorspronkelijke muziekkwaliteit, via bekende namen als Supersister, NITS, Golden Earring, Sweet d'Buster, Gruppo Sportivo, Transister en Freek de Jonge, van de jaren 70 tot en met nu.

Hits als 'She Was Naked', 'Radio', 'In the Dutch Mountains', 'Nescio', 'Radar Love', 'Leven Na De Dood', komen in vaak verrassende versies te voorschijn. Met Robert Jan Stips als levende Juke Box voegt u een karaktervol entertain-moment aan uw feest toe!

Het is een spontane show, geen gelikt of geregisseerd programma. Door de wisselwerking met het publiek kan het ter plekke plotseling een heel andere kant uit gaan, maar hoe dan ook, Robert Jan laat je horen en voelen wat hij in die ruim 40 jaar heeft gemaakt en... meegemaakt.

Geen voorstelling is hetzelfde, het publiek heeft – indien gewenst – met tevoren opgegeven internet-verzoeknummers flinke invloed op de set! De open en eenvoudige opzet is op zich al een verademing, een feestje... en de tijd al gauw te kort...

Genre: muziektheater
Duur: vanaf 15 min. tot avondvullend

Radar Love (solo)

To the Hilt (Live Beauforthuis 2012)

Boeken?

Vult u ons zakelijke boekingsformulier voor meer informatie of om een boeking bij ons neer te leggen »