Ruut van Hooft

Ruut van Hooft 'Acts, animaties, workshops en clownstheater voor binnen en buiten'.

Clown theatervoorstellingen, straatacts, milieuacts en mobiele acts ontstaan, die je tegen kunt komen op de meest gevarieerde plaatsen en tijden.

Genre: belevingstheater & training
Duur: vanaf 10 min. tot dagdeel

Ruut van Hooft speelt clowns. Maar dat niet alleen. Deze allrounder heeft verschillende animatie-acts. Van 'Der Baloenenknakker tot 'De Boxer', van 'De rondleider' tot 'Madam Moisa'. Geschikt voor binnen en buiten, voor op uw congres maar ook op uw bedrijfsfeest.

Organisatietraining

Daarnaast kunt u Ruut inhuren voor een organisatietraining. Een training die op een verrassende manier verborgen kwaliteiten naar boven haalt bij uw medewerkers en uw organisatie nieuwe inzichten geeft. Ondernemen is liefhebben en grenzen verleggen. De clownsneus leert je om buiten je comfortzone te komen. De training bestaat uit oefeningen die je kennis laten maken met de basis-eigenschappen en vaardigheden van de clown. Hieraan worden acts en opdrachten verbonden die simpel van inhoud zijn maar die helderheid verschaffen in datgene wat je solistisch doet of in samenspel met de ander. Nabespreking en mogelijke herhaling van de opdracht levert vervolgens nog meer op. Op een prettige en vertrouwelijke manier wordt de clown in je een beetje wakker gekust. Alles wat je doet, ook al heb je het niet goed begrepen of 'fout' gedaan, in de wereld van de clown is het altijd goed! Fouten maken daar is de clown nou net op uit, op zijn weg om het goed te doen en te leren.

Wie waren u voor: o.a. KPMG, UNILEVER, Hogeschool Windesheim, NS, Min. van OCW, de Jong & de Laan, ANWB Rechtshulp.

Boeken?

Vult u ons zakelijke boekingsformulier voor meer informatie of om een boeking bij ons neer te leggen »