Pubquiz Master

De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen u om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen! Van sport tot muziek, van actueel tot geschiedenis.

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 3 á 6 personen (afhankelijk van het totale aantal deelnemers) het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc. Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier. Wij zorgen ervoor dat de vragen aansluiten bij het deelnemersveld, en desgewenst kan er een Pubquiz “op maat” gemaakt worden, met bijvoorbeeld een speciale vragenronde over een bepaalde stad of zelfs een theaterronde. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90's-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz! Vele theaters gingen u voor. De pubquizmaster is reeds succesvol in o.a. theaters te Delft, Zoetermeer, Alphen aan de Rijn, Leidschendam, Oudenbosch.

De quizmaster zorgt niet alleen voor een geweldige presentatie van de quiz maar ook voor alle benodigdheden zoals antwoordbladen, pennen en prijzen.

Actuele voorstellingen